БАЛКАНСКАТА ЗВЕЗДА РОКСАНА С НОВ СРЪБСКИ ХИТ . ФЕНОВЕТЕ ВЪВ ВЪЗТОРГ! (ВИДЕО)

Балканската звезда Роксана представи новият си срьбски Xит „ Sve dok ziv si “ Bсъщност „ Sve dok ziv si “ e сръбският вариант на проекта “ Звъня му“ . След като набра огромна популярност в съседна Сърбия , певицата няма право на грешки и винаги поднася изненади на фоеновете си там . Hещо повече , сръбските фенове на Роксана стигат и по – далеч като настояват певицата да направи колаборации с теxни изпълнители и да издаде специално албум за сръбският пазар.

И двете парчета направиха своята премиера в официалният канал на лейбъла „ Grand Music Studio “ , който по всичко личи че ще се наложи като един от лидерите на пазара , защото е ръководен от Алекси Маринов – един от най – добрите РR – и и човек , който има усет за музика и как точно трябва да се случат нещата .

Предстоят много изненади от ,, Grand Music Studio “ , а голямата е , че след броени часове ще направи премиера и първият изпълнител на лейбъла Адел . Тя ще представи „ Раздяла парти “ , с която ще атакува музикалната сцена в България . Хора , които вече са чули „ Раздяла парти “ предпремиерно споделят , че момичето е много красиво и талантливо , а парчето е Динамично със страхотен текст , в който ще се намерят много хора .

Grand Music Studio/ PR Petar Angelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *