Лепа Брена: Аз съм се родила да пея , а България е моя втори дом .

Лепа Брена казва, че приема България като свой втори дом и винаги се радва на срещите с българската публика. Тя има особена връзка с българската публика – такава, с каквато не може да се похвали друг изпълнител.

Звездата говори за своята дълбока привързаност към професията си и искреността, с която подхожда при своите музикални изяви.

“Бих нарекла това, което правя, добра и пламенна дипломация. Това е моята работа. Яз никога не бих могла да се занимавам с политика, защото съм прекалено искрен човек. На сцена и плача, и танцувам, и се забавлявам. Много пъти дори съм падала но сцената. Сцената е мястото, където показвам своята искреност. Публиката знае това и усеща тази моя искреност. Това е същината и смисълът на всичко” – разказва именитата певица в специално интервю за bTV и предаването COOLt.

Звездата има особена връзка с българската публика – такава, с каквато не може да се похвали друг изпълнител

Звездата на Лепа Брена блести вече 4 десетилетия
Легендата на балканската музика за пореден път зарадва българските си фенове с концерт в София.

Звездата на Лепа Брена блести вече четири десетилетия, а голяма част от почитателите й са млади хора, които не се са били родени, когато някои от песните й вече са се превърнали в хитове.

“Хората се раждат тази магия, раждат се с някаква цел. Аз съм се родила, за да правя хората щастливи. Много съм щастлива, че след толкова години все още имам своята публика и песните, които остават” – признава Брена.

“Плача често – и когато гледам филми, и когато се сетя за тежък период в живота си. Плачът е един здравословен процес” – казва тя.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *