Ромската Бионсе – Роксана с балканска новина .

Ромската Бионсе – Роксана , сподели в социалните си мрежи изключително важна новина за музикалната си кариера . След като вече над 10 години е професионален изпълнител познат на широката публика , Роксана предприе крачката да бъде и музикален продуцент .

Нейният дългогодишен приятел и PR Алекси Маринов създаде лейбъла „ Grand Music Studio “ , в който певицата е съпродуцент и почетен изпълнител . Всъщност , именно в профилите на Роксана в социалните мрежи може да бъде намерен кадър , на който присъства логото на „ Grand Music Studio “ . Дали певицата ще представи нов проект именно там или подготвя друга изненада , предстои да разберем .

Новината за музикалната компания превзе Балканите и се превърна в една от топ темите на печатни и електронни издания . Съседна Сърбия не спира да следи развитието на Роксана и отразяват всичко случващо се около певицата . Въпреки че си падат традиционалисти и не допускат лесно чужди изпълнители , то спокойно можем да кажем че Роксана е от малкото изпълнители , които успяха да намерят място на сръбската сцена .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *