ФЕНОВЕТЕ СЕ ВЛЮБИХА В “ ЗВЪНЯ МУ “ НА РОКСАНА

Кралицата на ромската музика Роксана прибави още един хит в своята музикална кариера и това е песента “ Звъня му “ ,която направи вчера своята музикална премиера. 

По- малко от 24 часа и феновете вече пеят с цяло гърло първото музикално предложение на Grand Music Studio.  Невероятно възхитени от парчето ,което буквално заляха със стотици положителни коментари или на кратко ,влюбиха се в песента.  Нещо като любов от първо слушане .

Песента е по музика и аранжимент на младият композитор Даниел Димитров .За текста се погрижи невероятната Петя Радева, която споделя ,че според нея този текст с тази мелодия е абсолютен хит. 

За видеото Grand Music Studio и Роксана се оставиха в ръцете на режисьора Радина Миленчева и нейнят екип . Оценката на феновете и на музикалната компания е шест ,шест, шест.  Блестящо ,имиджово красиво видео в което виждаме ромската Бионсе, Роксана точно на ниво световна звезда .

Още повече колорит ,сексапил и чар придава на лентата участието на топ модела и фитнес инструктор Йоан Драганов, който с удоволствие приема участие в клип на ромската перла. Йоан е възхитен от вокалните възможности на Роксана, както и от това колко земен и чист човек е . Когато от Grand Music Studio му предлагат да се включи той въобще не се замисля и на драго сърце се включва в проекта.

Самата Роксана е щастлива от добрия и топъл прием на парчето. Имала е своите опасения защото в рамките на два три месец пуска пета песен . Обаче съдбата си знае работа и “ Звъня му “ избухва още с първите тактове . Въпреки, че прави премиера в абсолютно новият YouTube канал на Grand Music, Grand Music Channel това не попречи на почитателите на популярната музика в България да го следват, коментират и споделят. Това опровергава грешни твърдения и показва реално, че когато нещо е добро няма значение къде и кога е пуснато ,а как е изпято, изсвирено и поднесено на публиката.

Тук е момента да запалим любопитството ви още повече и да ви сюрпризираме с новината ,че точно до една седмица на 12 септември 2022 година премиера ще направи и сръбска версия на песента, която неотстъпва по нищо на българската, дори напротив.

„ОЧАКВАЙТЕ „SVE DOK ZIV SI “ ДО БРОЕНИ ДНИ ОТНОВО В YOUTUBE КАНАЛА НА GRAND MUSIC CHANNEL

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *