АДЕЛ Е ХИТ В УЧИЛИЩЕ

ТАЛАНТЛИВАТА МЛАДА ПЕВИЦА СЕ РАДВА НА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВНИМАНИЕ ОТ СТРАНА НА СЪУЧЕНИЦИТЕ СИ

16 годишната АДЕЛ ,която направи своя звезден дебют тази година се радва на много внимание и специално отношение от страна на съучениците си .

Кариерата на гласовитата млада певица стартира на връх 15 септември 2022 година ,когато на бял свят излиза нейната първа песен “ Раздяла парти “ и подписва договор с музикална компания Grand Music Studio.

Надеждата на Grand Music Studio е ученичка първа година в Национално училище за музикални и сценични изкуства „Христина Морфова“ град Стара Загора.

Адел е буквално звездата в училище на която всички много се радват . Тя признава, че е много щастлива от тази положителна енергия и внимание които получава. На моменти се срамува и незнае как да реагира ,защото определя себе си като равна със своите съученици ,но определено и е приятно.

Още по-щастлива е когато чува ,че песента и звучи отвсякъде и страшно много се харесва не само на нейните приятели в училище, а и като цяло на всички.

“ Не сън свикнала с толкова много внимание. Самата аз не говоря много, а сега ме спират хора по улиците поздравяват ме ,разпознават ме , снимат се с мен ,подписвам автографи и всичко това е толкова вълшебно и красиво. Благодаря на моите продуценти от Grand Music Studio и г-н Алекси Маринов затова ,че повярва в мен и сбъднати моята най голяма мечта “ . Развълнувана споделя пред екипа ни Адел.

Адел работи по две нови песни . Едната е красива ,тежка и чувствена балада ,а другата модерен весел кючек . Залага страшно много на тях и очаква да докосне феновете на най популярната и обичана музика в България ,както и да надмине успеха на дебютната си песен “ Раздяла парти “

Grand Music Studio, 2022

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *