АЗИС ПОТРЕСВАЩО ПРИЛИЧА НА СВОЯ БАЩА ( ВИЖ )

Азис поднесе поредна изненада за почитателите си в социалната мрежа. Досега Краля на фолка е показвал снимки единствено на майка си, но този път бе помолен да покаже и баща си. А кадърът остави последователите му няколко минути без да могат дори да премигнат.

Изпълнителят на „Хабиби“ отговаряше на пикантни въпроси на свои фенове. Там го попитаха как поддържа брадата си, а Азис заяви, че е генетично от баща му. А те поискаха да го покаже на снимка.

Костинбродският славей сподели кадър на баща си и срази всички с безумната прилика със своя създател. „Като две капки вода сте, как е възможно чак такава прилика“, пишат в мрежата. Някои дори смятат, че на въпросната снимка е самият Азис.

Става ясно, че хората често ги бъркат „всички мислят баща ми за мен и обратното“. Не е ясно двамата в какви отношения са тъй като Азис е бил отгледан от три жени – майка си и двете си лели. Образът на бащата в семейството отсъствал по време на неговото отглеждане.

Освен това кралят на поп фолка се определя като биполярен и това е отговорът на много от успехите му, признава самият той./show.blitz.bg

Източник: show.blitz.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *