ЗАЛА АРЕНА АРМЕЕЦ РАЗПРОДАДЕНА ЗА КОНЦЕРТА НА ЦЕЦАБилетите за дългоочаквания голям концерт, който подготвя сръбската изпълнителка CECA свършиха за броени дни и в продажба вече могат да бъдат намерени допълнителни на сайта www.ceca.bg

По-малко от месец преди шоуто в „Арена Армеец“ или преименувана вече на „Арена София“, всички почитатели на певицата могат да закупят седящ билет на цена от 45 лева за последното трето ниво.

Огромният интерес към представлението на звездата на 1 декември е причината
екипът й да вземе решение да пуснат в продажба още допълнителни места за всички, които не успяха да се подсигурят с пропуски в първите дни от обявяването на концерта.

Самата Цеца Величкович публикува видео в социалните мрежи, в което с усмивка заявява, че няма търпение да бъде на голяма сцена в София и праща хиляди целувки на почитателите си.


Концертът на CECA е на 1 декември в зала „Арена Армеец“ вече преименувана на „Арена София“. Начало 20:00 часа.


Билети за събитието търсете в мрежата на EpayGO и в касите на EasyPay в цялата страна. Важна информация за родители на лица под 18 години желаещи да посетят събитието.

Лица до 18 години ще се допускат на концерта с придружител и 2 броя попълнена декларация. Пълна информация за достъпа на деца в залата и как да изтеглите своята декларация търсете на сайта www.ceca.bg

Източник: HotPressBG.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *