CECA SHOW ,СКОРО ! Цеца и децата ! Ето кога и по коя телевизия .

Шоуто на Цеца: Цеца и децата е ново риалити шоу, което ще проследи ежедневието на семейство Ражнатович, където и да са и каквото и да правят. Разберете по-долу и по коя телевизия!

Светлана Цеца Ражнатович се съгласи да заснеме собствено риалити шоу, в което тя, както и най-близките й, ще бъдат главни действащи лица.

Като информация се съобщава , че най-голямата балканска звезда Светлана Цеца Ражнатович, след много отхвърлени предложения, се е съгласи ла да заснеме риалити шоу, благодарение на което много зрители ще могат да надникнат в личният живот на легендарна сръбска певица.

Не знаем дали заради недостатъчно големия хонорар, който й е предложен или става дума за нещо друго, но в последните седмици фолк звездата е следена от камери, които подготвят материал за дългоочаквания телевизионен спектакъл „Скандал“. !“.В риалити шоуто на Цеца, освен музикалната звезда, ще се включи и цялото й семейство: Велко и Анастасия, сестра Лидия и нейните деца, снахата Богдана, внукът Желко…

Снимахме цяло лято, ходехме на представления, дори в Кипър, а по проекта работиха десет човека. Публиката освен всичко друго ще има възможност да види как изглежда къщата на Цеца, но и как се държи голямата звезда, когато прожекторите угаснат.Документалната поредица на Цеца се смята за по-скъп проект, за който фолк звездата е получила солиден хонорар в аванс и ще се излъчва по новата телевизия, която скоро трябва да заработи.


– Камери следяха Цеца 24 часа в денонощието, а какъв материал ще попадне в монтажа, предстои да разберем. Все още не се знае как ще се казва риалитито, но се знае, че всичко ще се излъчва бързо по нов канал, който се подготвя и скоро ще заработи – заключи неназован източник за „Скандал!“.
Както знаем, риалити шоуто ще се излъчва всеки петък по новата телевизия Blic TV, която стартира от 3 октомври и ще бъде достъпна за потребителите на услугите на Telekom.


Телевизия Blic ще бъде модерна сръбска телевизия, която сублимира опита на всички големи европейски медии, но по автентичен начин, адаптиран към нашия климат, наследство и ежедневие.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *