ДЕМО

ДЕМО

Демир Назлиев познат повече като D E M O е роден в град Сандански на 20 октомври 1999 година ,но пораснал в още по красивият град Гоце Делчев . ( 23 годишен )

Повече от десет години талантливият изпълнител живее със семейството си в Германия, Щутгарт където завършва и средното си образование със специалност строителството ,бояджия – Meister Maler

Демо започва да се занимава с музика от 6,7 годишна възраст и превръща това свое хоби и ново влечение в най голямата си любов.

Започва да пише музика, текстове ,да прави аранжименти и много от парчетата които записва печелят бурните аплодисменти на все повече хора ,които стават свидетели на таланта и произведенията му .

Той е батко на две прекрасни сестри за които казва ,че са другата половина на сърцето му .

Талантливият и специфичен изпълнител професионално се занимава с музика от две години и наистината успява да докосне публиката с кадифеният си пясъчен тембър .

Определено се гордее с успехите си до тук ,обича това което прави с цялото си сърце и се заклева ,че никога няма да се откаже от музиката .

Решава да стане част от семейството на Grand Music Studio, защото е време да заяви себе си сериозно и да заеме мястото което му се полага .

Избора му на музикална компания също не е случаен . Демо казва ,че иска да започне на чисто и именно затова избира Grand Music Studio, която е най младият лейбъл на българският музикален пазар .

Радва се, че е част от фирмата и пожелава на себе си и на Grand много хитове, много фенове и пътят да е само в посока нагоре.