Фики Стораро: Загърбвам попфолка, мечтата ми се сбъдна

Певецът иска да бъде добър пример за младите

Фики Стораро е любимец на публиката в последните години е щастлив, че успява да осъществи една от големите си мечти. Хитовият изпълнител подготвя своя дългоочакван концерт с поп и рок хитове, който ще се състой на 19 ноември.

“Винаги съм си мечтаел да имам собствена група, с която да мога да обикалям и да пея именно точно тази музика, с която съм закърмен. И много се радвам, че тази моя мечта се осъществява с много труд. За този момент загърбваме попфолка. На 19 ноември няма да има нито доза попфолк” – разказа той пред екипа на “Тази неделя” по БТВ.

През 2023-а изпълнителят ще направи 10 години, откакто е на сцена. За това време той е научил, че трябва да бъде много дисциплиниран и да не се отказва от мечтите си.“Не е никак лесно да се балансира между музиката, кариерата и семейството. Не трябва да има разделение, всичко трябва да е съвкупно и да върви ръка за ръка. Аз много се радвам, че имам страхотна съпруга. Винаги я подкрепям, както и тя мен. Това са най-важните неща, мисля в едно семейство, за да е сплотено” – признава изпълнителят.Фики Стораро е целеустремен и с упорит труд успява да развива както таланта си, така и характера си.

“Надявам се да давам добър пример на младите, които са ми почитатели и следват моя път. Просто единственият начин да вървиш напред, е да бъдеш упорит, да бъдеш добър, колкото се може с хората, да не ги обиждаш, да не ги нараняваш. Това е много важно в днешно време, а тези неща се забравят” – смята фолк идолът.

Източник: Signal.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *