Мъж е ! Grand Music Studio подписа договор с вторият си артист.

Мъж е вторият артист на Grand Music Studio

Grand Music Studio подписа договор с вторият си изпълнител .Само преди броени часове лицето #ХХХХХХХХХХ и г-н Алекси Маринов продуцент на фирма Grand Music Studio си стиснаха ръцете в името на хубавата музиката.


“ Той е изключително талантлив млад човек за който музикалната компания отваря широко вратите си . Много специфично и запомнящо се лице , не по-малко запомнящ се специфичен глас , вокал посипан с нежен пясък открояващ се от общата маса . Той е много талантлив, позитивен, усмихнат ,но преди всичко влюбен в музиката. Ние заставаме зад него и неговия талант и си пожелаваме ,много хитове, много фенове и дълги години съвместна ,честна и достойна работа. Нека всички върхове в музиката да са наши . Амин ! “ Това разказа за новото попълнение на фирма Grand нейният продуцент Алекси Маринов.
Кой е той , как пее , как изглежда и въобще всички подробности около новият певец на лейбъла оставаме в очакване да разберем.


🎙🎙🎙🎙🎙🎙🎙🎙🎙🎙🎙🎙🎙🎙🎙🎙
Абонирате се за нашият официален канал в YouTube, Grand Music Channel и бъдете първите свидетели на новите ни песни и нови изпълнители . ⬇️⬇️⬇️⬇️

Grand Music Channel

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *