НУР ДЖИХАН Е ЧЕТВЪРТИЯТ АНГЕЛ НА GRAND MUSIC STUDIO

Певицата признава, че няма търпение да изпее първата си песен

Нур Джихан е на 29 години ,майка е на две деца . Певицата е зодия везни и е родена на 10 октомври 1993 година в красивият град Шумен, където живее и до днес с прекрасното си семейство. 

През зимата на 2020 година гласовитата изпълнителка ,след много колебания изпраща няколко свои видеа с които кандидатства в първото онлайн реалити предаване на още по обичаната от всички и много популярна Роксана ,“ Пей с мен – Дуетът “ .

Естествено Нур Джихан впечатлява много със своя вокален диапазон ,техника и веднага е добрена да продължи по нататък. Така след прегледа на повече от 4500 видеа ,нейното име се нарежда в Топ 100 и преминава в първи кръг .

С всеки изминал кръг и песен тя печели освен симпатиите на Роксана, бурните аплодисменти и подкрепа на феновете, които още тогава я определят като финалист . Както и се случва всъщност и Нур Джихан отива на финал .

Още тогава започва да се говори за Grand Music Studio и двете страни си обещават да слеят талант, професионализъм и сърце когато лейбъла на ангелите бъде факт .

Три години по-късно , Grand Music Studio е реалност ,а Нур Джихан неговият четвърти изпълнител, четвъртият ангел . И двете страни си обещават да работя с любов и уважение към музиката и да печелят бурните аплодисменти на публиката.

“ Предстои да прослушаме заедно много музика, много песни и се надяваме да изберем най добрата с която Нур ще дебютира на голямата сцена. Това ще е нейната първа авторска песен и трябва да се постараем да звучи безупречно, красиво и хитово . “ Допълват от екипа на Grand Music Studio.

Grand Music Studio приветства с добре дошла НУР ДЖИХАН . Пожелава на талантливата певица бляскава ,успешна кариера, много почитатели, много хитове и най вече мир и здраве ,за да сбъдне всичките си мечти . На добър час !

ФИНАЛ “ Пей с мен-Дуетът “ 31 август 2020
Първото интервю на Нур Джихан през 2020

GRAND MUSIC STUDIO, 2022

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *