ОЧАКВАЙТЕ СКОРО “ ОЧИТЕ ТИ КРАСИВИТЕ “ НА РОКСАНА

Ромската Бионсе, както вече наричат гласовитата Роксана спокойно може да бъде наградена за най работливата певица в България. Певицата не спира да прави музика и да изненадва във всеки момент феновете на най популярният жанр.

По важно от всичко е ,че всяка песен е различна и носи своя хитов потенциал с който завладява публиката. Май Рокси е намерила фабриката за хитове . Само преди минути кралицата на ромската музика и ромите сюрпризира за поредното музикално бижу в социалните мрежи.

“ 🎙Любими мои с удоволствие искам да ви съобщя, че на 13 октомври 2022 снимам видеоклип на поредната нова песен . Една песен на която дори аз настръхвам. Много рядко ми се случва толкова много да се вълнувам и да изпитвам свръх емоция от моята музика . Така е защото една песен я подготвям достатъчно време и докато дойде момента на премиерата за мен е вече стара . В този случай не е така, колкото пъти я слушам толкова повече се вълнувам. Патуваме с моя екип за курорта Златни пясъци където ще заснемем видеото към нея .
Ще ви издам как се казва песента този път и заедно ще чакаме нейната премиера.
#ОЧИТЕ_ТИ_КРАСИВИТЕ #ОЧАКВАЙТЕ_СКОРО

Песента ще направи премиера в моят YouTube канал, Roksana Music Channel, както и в ефира на нашата любима телевизия Planeta4K “

Другата новина която откриваме в нейният пост е ,че дивата на поп фолка отново ще блести в ефира на телевизия Планета . Това означава ,че Роксана и Планета ТВ след кратка пауза продължават съвместната си работа. Нашия екип им пожелава на добър час.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *