„Всички да сме заедно и Бог да ни види“ Най-хубавите моменти в Звезда Гранда (ВИДЕО)

И тази събота музикалното състезание „Звезде Гранда“ счупи всички рекорди по гледаемост, като разбира се заслуга за това имат страхотните кандидати, както и членовете на експертното жури.

За втория епизод от музикалното състезание все още се говори и пише, а как да няма, когато изпълнението на трансджендър певицата заля вестникарските колони и предизвика истински шум в обществото.

Освен майсторски и талантливи изпълнители имаше и такива, чиято нервност им попречи да се покажат в най-добра светлина и да продължат състезанието, а кандидатът, който привлече най-голямо внимание със сигурност беше Алино Юхарт от Словения.

И докато словенката зарадва една част от публиката както с музикалния си талант, така и с външния си вид, други отправиха към нея остри критики.

Тази събота тя се представи в надпреварата с изпълнение на песен на Мария Шерифович и група Amadeus, след което талантливата жена попадна в отбора на Цеци , а само Драган Стойкович Босанац не гласува за трансджендър певицата .

Тази събота зрителите, както и членовете на журито бяха докарани до сълзи от водещия Воя Неделкович и Джордже Давид, които показаха завидни познания по словенски език, или поне така смятат.

С някои парчета журито танцува и отпусна всички спирачки, някои състезатели изненадаха всички в студиото с необичайната си физиономия, докато Саша имаше специална молба към Светлана Цеца Ражнатович:

– Светлана, вземи и мен – обърна се Попович към певицата, на което фолк дивата отговори:

– Сега се предлагаш, а като забогатя и преди да се ожениш не си се предлагал. Сега се предлагаш, когато нямам полза от теб – отвърна Цеца.

Мария Шерифович имаше интересно предложение за своите колеги.

– Да се съберем всички и Господ да ни види – каза певицата и разсмя членовете на журито.

По време на шоуто Саша си спомни и един анекдот, който се отнася за периода, когато Драган Стойкович Босанац се присъедини към журито.

– Писаха ми хора от Америка и ме питаха кое е това брадато същество, което извикахте тук, и аз им казах, че това е нашият известен акордеонист, той започна да ходи в Америка едва преди две години – спомня си Попович, на което босненецът отговори оживено :

– Когато бях в Америка, ти ровеше в пепелта .

Епизодът беше подправен с изпълнението и песента на миналогодишната „Zvezda Granda“ на Kenan Dervišević и трябва да признаем, че много ни хареса.

След излъчването на шоуто общественото мнение беше разделено. Някои похвалиха избора на Саша Попович, докато други го критикуваха, смятайки, че някои кандидати нямат място в това състезание.

Кои кандидати изживяха истински спектакъл, или провал на голямата сцена, вижте във видеото по-долу .

Снимка: ZKMunja,
Автор: I.Grk/Jovana Jović / Grand Online

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *