ВИЖ ЗАПИСА С КОЙТО НУР ДЖИХАН СПЕЧЕЛИ ПРОДУЦЕНТИТЕ СИ ( ВИДЕО)

Невероятно талантливата Нур Джихан освен, че работи по своята дебютна песен и се вълнува от нейната поява е и една прекрасна млада мама на две още по прекрасни момичета .

Наближават коледните и новогодишни празници и в дома на певицата е време за украса и новогодишно настроение.

“ Щастлива съм винаги когато има празник ,защото виждам в очите на моите две момичета много чиста ,детска радост която ме кара да се усмихвам от сърце “ споделя още тя пред екипа на Grand Music Studio .

В социалните профили на Grand Music Studio се появи видео записа и песента с която Нур Джихан през 2020-та година впечатлява настоящият си продуцент Алекси Маринов .

Певицата кандидатства с него в първият сезон на онлайн конкурса “ Пей с мен- Дуетът “ зад който застава фолк звездата Роксана. Видеото на Нур Джихан е избрано в Топ 100 от първата селекция на всички кандидатствали .

След като атрактивния запис стига до Роксана, тя е категорична ,че Нур задължително трябва да продължи напред . Така таланта и съчетан с хита на Monkey & Fanatsy Band я отвеждат на финал ,а след това подписва и официален договор с Grand Music Studio.

По повод на дебютната и песен Нур кипи от нетърпение да я представи на българската публика и да спечели много последователи и почитатели на своя страна.

GRAND MUSIC STUDIO, 2022

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *